Hydrauliske Strekkere

Group.jpg (1400x796)

Boltight har vært i forkant av utviklingen i hydraulisk strekk segmentet i årevis. Boltight leverer kun utstyr av ypperste kvalitet og lages for å være lette, kompakte og lette å bruke. Vi leverer hele Boltights produktspekter.

Hydrauliske strekkere

Boltight er eksperter på design og produksjon av hydrauliske strekkere. Alle Boltights strekkere er bygd etter strenge sikkerhetskrav.

Viktige funksjoner og fordeler:

Relaterte filer

Bilder

Videoer

Hydrauliske strekkere for enhver applikasjon:

Standard bolt strekkere

Xtra load strekkere

er 1500 BAR strekkere utviklet for å passe alle standard flenser inkludert; ANSI, API og Norsok L005 kompakt flenser.

Subsea bolt strekkere

Strekkere med arbeidstrykk på maks 1500 BAR. Disse strekkerene er lagd spesielt for bruk subsea og har følgendes viktige funksjoner: kombinert hus og bro, løfteøye, 30mm stempleslaglengde, dobble koblinger, maks stempel slaglengde indikator, split nut, kan brukes med vann og automatisk stempel retur.

Typhoon multi-steg bolt strekkere

Strekkere med arbeidstrykk fra 1500-2500 BAR. Er designet for applikasjoner hvor høy last, lite fotavtrykk og høy nøyaktighet er et krav. Typiske applikasjoner er vindindustri.

Hydraulisk mutter

En hydraulisk mutter har en egen hydraulisk jekk innebygd. Dette gjør at en kan strekke bolter med stor diameter raskt og enkelst samt med høy nøyaktighet på boltlast. Hydrauliske muttrer blir brukt i olje & gass, gruve og kraftindustrien.

DEL PÅ: