FAQ

Spørsmål og svar

Ja det er vi. Last ned sertifikat her.

Ja, vi er sertifisert etter ISO 9001:2008. Last ned sertifikatet her.

Trykk her for hjelp med riktig boltmønster.

Du finner delelister på våre produktsider. Dersom du har produkter som ikke finnes på våre produktsider, vennligst ta kontakt med oss her. Vi trenger verktøytype og serienummer dersom det er tilgjengelig.

Du kan trykke her eller kontakte oss her.

Standard lengde på hydraulikkslanger på Hytorc verktøy er 4,5 meter eller 10 meter. Vi leverer også spesiallengder på forespørsel.

Du kan også koble sammen dine egne slanger, men da må du huske å koble dem i oddetall (3,5,7, osv.). Dersom du kobler slanger i partall, må du bytte om kuplingene i den ene enden, ellers vil ikke verktøyet virke som det skal, og du risikerer å blåse pakningene.

Ja, dersom den går til 700 BAR / 10 000 PSI.

Bruk kun mineraloljebasert hydraulikkolje. Forskjellige merker kan mikses. I nødstilfeller kan motorolje også brukes i en kort periode. Eldre pumper skal ha 46 viskositet og nyere pumper bruker både 32 og 46 viskositet.

Vi anbefaler Mobil DTE 10 EXCEL 32 for nye pumper og Mobil 10 EXCEL 46 for eldre pumper. 

1. Sjekk alle koblinger. Påse at eventuelle skrukoblinger er skrudd skikkelig til (nesten alle slike feil kommer av at skrukoblinger har løsnet av vibrasjoner under bruk).

2. Hvis problemet vedvarer, koble fra ett og ett verktøy, for å eliminere feilkilden. Hvis feilen gjelder ett (eller flere verktøy), prøv å kjøre med et annet tilkoblingspunkt på pumpen. 

3. Om dette heller ikke hjelper, koble fra alle slanger, og kjør pumpen, for å se at den bygger og slipper trykk korrekt. 

4. Monter slanger og verktøy, påse at alle koblinger er korrekt montert og forsøk igjen.